Trimite-colete.ro, comparator pentru prețurile curierilor

Trimite-colete.ro este un site românesc care compară prețurile de la cele mai populare companii de curierat din țară. Clienții pot găsi oferta cea mai potrivită pentru nevoile și bugetul lor, fără a fi nevoiți să treacă prin diferite site-uri web pentru a o găsi.

Site-ul este conceput cu o interfață simplă, ceea ce facilitează utilizatorilor să compare prețurile și să ia o decizie chiar și fără cunoștințe tehnice.

Echipa trimite-colete.ro vine în ajutorul tău sau al companiei tale cu reducerea costurilor de curierat și timpului necesar pentru comandarea unui curier, oferindu-ți serviciile celor mai bune companii din România, la prețuri imbatabile.

Prețurile încep de la 11 RON+TVA și variază în funcție de extraopțiunile alese (ramburs, greutate etc.)

Trimite-colete.ro, comparator pentru prețurile curierilor

„Dupa ce completezi datele expeditorului, datele destinatarului, informatiile despre colet si datele de facturare vei primi oferte de la toti curierii cu care suntem integrati si sunt disponibili pentru zona ta, iar tu poti alege cea mai buna oferta.

Avem o echipa dedicata de suport clienti care va poate ajuta in cazul in care intampinati probleme sau daca aveti orice intrebare. Pentru suport este de ajuns sa ne contactati pe chat, sau pe e-mail la contact@trimite-colete.ro.”

Ștefan ILINCA, fondator trimite-colete.ro

SCI Programming oferă servicii de hosting și realizare site-uri web cu 99.9% disponibilitate din orice colț al lumii. Dacă dorești să îți deschizi un website, ne poți contacta. Citește și De ce este un site web important pentru compania ta.

0Shares

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *